Adres

liewegje 16b, 2033AC Haarlem

Bijna is het zover: de allereerste editie van de Funcarrun zal plaatsvinden van 24 tot en met 27 mei 2021. De allereerste editie staat in het teken van één thema: de Eerste Wereldoorlog.

Het unieke van de Funcarrun is dat dat de opdrachten leiden naar oriëntatiepunten, waardoor de teams zelf hun route kunnen uitstippelen. De routes zijn begaanbaar voor elke auto, gezien de deelnemende voertuigen immers minimaal 20 jaar oud zijn. In de reis van vier dagen wordt elke dag ongeveer 300km afgelegd. Snelwegen worden zoveel mogelijk vermeden en de finish vindt iedere dag plaats op een gezellige plek waar de opdrachten kunnen worden ingeleverd. De winnaar van de dag wordt hier ook bekend gemaakt. De Funcarrun heeft één doel voor ogen: plezier maken terwijl er genoten wordt van de rit, de opdrachten, de gouden koetsen en de omgeving.

 

Zin om mee te doen? De prijs is €275,- voor een team van 2 personen. Ieder extra teamlid is €50,- Per inschrijving/team brengen wij €15,- administratiekosten in rekening. Voor deze edities geldt een maximum van 100 teams.