Adres

Start in Opatija (Kroatie)

1 Juni 2021

00:00

De Croatia Highlight Tour: Een leuke manier om kennis te maken met Kroatië!
Vooral als u voor het eerst naar Kroatië gaat is de Croatia Highlights Tour een leuke
en gevarieerde manier om kennis te maken met het land!
De Croatia Highlights Tour 2021 wordt van 01 juni tot en met 08 juni 2021 gereden. De tour start in Opatija en eindigt in Kastav. Naast Opatija bezoeken we Pag, Zadar, Sibenik, UNESCO nationaal park Plitvice en de Krka watervallen. We overnachting in zeer comfortabele hotels op basis van half pension (ontbijt + diner) met goede parkeer mogelijkheden.
Er is geen wedstrijdelement tijdens de trip en een van de langste ritten is 190km op een dag. Dit maakt dat de trip een perfecte balans tussen het aantal kilometers rijden en vrijetijd. Daardoor is er voldoende tijd om tevens te relaxen aan het strand, flaneren over de boulevard, winkelen of een historische binnen stad te ontdekken!
Bekijk de digitale flyer van de Croatia Highlights Tour 2021 via de QR-code op de foto!
Inspiratie opdoen? Kijk op de website voor de voorgaande edities!
Net als dit jaar geldt dat wanneer de tour niet door kan gaan vanwege de dan geldende Corona beperkingen u zelf kiezen om het betaalde bedrag direct weer retour te ontvangen of voor een voucher voor 2022!
Mocht u meer informatie willen en/of het gedetailleerdere programma van de Croatia Highlights Tour 2021 willen ontvangen dan hoor ik dit graag van u via [email protected]