Adres

Bethaniënlei 5, 2960 Sint-Job-in-'t-Goor

4 Oktober 2020

09:00 / 16:00

Regio

Antwerpen

Welkom op de toeristische oldtimerrit van onze school, BuSo Kristus Koning. Een school voor kinderen met Autisme en/of emotionele-/gedragsstoornissen.
Uw bijdrage om deel te nemen aan deze rally gaat integraal naar de sportinfrastructuur van onze school. Deze neemt een zeer belangrijke plaats in onze werking. Ons streven als school is dat elke leerling in een gezond lichaam zich geestelijk goed kan ontplooien en tot leren kan komen. Dat wil zeggen dat buiten de klassieke LO-lessen, ook allerhande sportactiviteiten georganiseerd worden tijdens de pauzes en na de schooluren. Ook hebben wij een actieve time-out (ATO) tijdens de lesuren. Wanneer leerlingen het moeilijk krijgen of moeite hebben om zich te focussen op de lessen, kunnen ze beroep doen op onze sportieve leerkrachten om tijdelijk de lessen te onderbreken om kortstondig te ont-stressen door sport.
ONS DOEL
Beweging en sporten zijn voor ons als school een zeer belangrijk middel om onze leerlingen te begeleiden in hun ontwikkeling tot volwassenen, die hun weg moeten gaan vinden in deze hectische maatschappij.
Omdat we meer en meer afhankelijk worden van externe steun, durven we beroep doen op dit soort van activiteiten om deze uitgebreide sportondersteuning voor onze leerlingen te bekostigen.
Wanneer: Zondag 04 oktober 2020
start: vanaf 09.00 tot 11.00
Wat: Toeristische oldtimerrondrit t.v.v. de sportinfrastructuur van de school

AANBOD;
-een verzorgde roadbook
-vergezeld van een toeristische gids over de bezienswaardigheden
-Een zoektocht met prijzentafel
-Een rallybord als aandenken
-Op het parcours komen jullie gelegenheden tegen die historisch of idyllisch genoeg zijn om tussentijds gezellig te keuvelen en bij te praten met een drankje.
– PLUS als mogelijkheid een heuse “CORONA-PROOF” GEKOELDE LUXE PICKNICKMAND met INHOUD voor onderweg.
Kostprijs: Per auto/team zonder de gekoelde picknicktas: 30 euro
Per brommer/moto zonder de gekoelde picknickmand : 15 euro
De super de luxe uitgebreide gekoelde picknickmand wordt aangeboden per auto tegen een vergoeding van 15 euro per persoon.

Locatie:
Bethaniënlei 5
2960 Sint-Job-in-‘t-Goor
Route plannen