Specialist

Collage kaart Troll Travel
0

0 Recensies

OLDTIMER TOURS

Scandinavian & European Oldtimer Tours zijn gespecialiseerd in meerdaagse toertochten voor klassieke & moderne auto's met vertrek uit Nederland en België. Wij laten u kennismaken met prachtige landschappen, interessante steden en uiteenlopende bezienswaardigheden. Gaat u mee op verrassende excursies als een fjordcruise per RIB-boat, avontuurlijke walvissafari, wijnproeverij of high tea in één van de mooie kastelen in Zuid-Engeland?

Tijdens uw reis met Oldtimers Tours ligt het accent op uw liefde voor het toeren met uw auto en verzorgen wij  de mooiste routes. Het team van Oldtimer Tours is per bestemming goed geïnformeerd over de omgeving, unieke locaties, leuke restaurants en activiteiten. U verblijft tijdens uw reis in bijzondere sfeerhotels, welke wij veelal aanbieden op basis van ontbijt en diner.  Dit betekent overdag heerlijk individueel genieten van de omgeving en uw auto en aan het einde van de dag ontmoet u uw reisgenoten weer in uw hotel om uw ervaringen te delen van de dag in de bar en 's avonds aan het diner!

Scandinavian & European Oldtimer Tours organiseert graag uw reis naar vele bestemmingen als Scandinavië, Engeland, Ierland of Schotland, maar ook Slovenië & Kroatië, Duitsland, Frankrijk en Italië staan in ons programma. Leg uw vraag bij ons neer en wij stellen graag een maatwerkreis voor uw carclub samen geheel op basis van uw wensen en uw budget. Of u nu denkt aan een culturele tourrit door Zuid-Engeland, óf een culinaire reis voor de fijnproevers door Toscane óf een toerrit langs de glinsterende fjorden en stoere bergtoppen door Noorwegen; wij laten u genieten!

 

Locatie

Contact informatie

0 Recensies